Bedrijf in Beeld SMLteams

Bedrijf in Beeld SMLteams

SMLteams
Turfhekke 11                                

Telefoon: 06 25467800                        

Website: www.smlteams.nl        

Email: susanne@smlteams.nl                  

Eigenaar: Susanne Mentink

Aantal personeelsleden: 3 freelancers (2023) en 1 persoon ter ondersteuning voor de allround communicatie (2022).

Activiteiten: Teamontwikkeling en (DISC)training.
SMLteams begeleid teams en hun leidinggevenden in samenwerking naar een beter teamresultaat. Dit doen zij d.m.v. teamontwikkeltrajecten, en DISC teamtrainingen bij de klant of op een externe locatie. SMLteams faciliteert trainingen en trajecten met blijvende impact.
Samenwerken is een feest, dit is dan ook een typisch kenmerk onze trainingen en trajecten. We creëren een fijne en veilige leeromgeving waar het goede gesprek gevoerd wordt met ruimte voor fun!

Bestaat sinds: 2018

Uitbreiding en/of veranderingen: Begin 2023 gestart met de uitbreiding met freelance personeel zoals hierboven vermeld.
Toekomstplannen: Marketing op de kaart. De klanten komen voornamelijk via mond op mondreclame. Medio april nieuwe website en betere online vindbaarheid op Google.

Bijzonderheden: Ik organiseer vrijdagmiddag 23 juni het SML teams & leidinggevenden event vanwege het 5- jarig bestaan. Dit event is voor klanten en geïnteresseerden. Ben jij nieuwsgierig wat teamontwikkeling voor jouw collega’s kan doen? Meer info en gratis aanmelden via de site:  https://smlteams.nl/events/

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud