Bedrijf in Beeld LoginMon Solutions B.V.

Bedrijf in Beeld LoginMon Solutions B.V.

LogiMon Solutions B.V.
Hameinde 1, 7371CS Loenen

Telefoon: 085 – 0066 082

Website:  www.LogiMon.solutions

Email: info@LogiMon.solutions

Leiding bedrijf:   Peter van Buren

Activiteiten: LogiMon staat voor LOGIstics MONitoring, oftewel: wij leveren Solutions (oplossingen), zowel advies als ook de producten, om zendingen met kwetsbare goederen te ‘bewaken’ op mogelijke schades. Onze producten, van verkleurende stickers tot aan uitgebreide recorders, registreren bijvoorbeeld extreme schokken, kantelingen, temperatuur (te warm of te koud), hoge vochtigheid, en meer. Een zending voorzien van onze producten krijgt meestal een betere behandeling, want dat wordt nou juist gemonitord.

Bestaat sinds: Maart 2023

Toekomstplannen: Onze focus lag voornamelijk op de Benelux, maar we zijn inmiddels door enkele leveranciers gevraagd ons -voor hun producten- nu ook op heel Europa te gaan richten.

Bijzonderheden: De firma is nog jong, maar wij zelf hebben 30+ jaren ervaring in deze sector en in die tijd diverse (inter-) nationale klanten geholpen met schadepreventie en -reductie tijdens transport en opslag. Hierdoor namen deze kosten voor hen sterk af; soms tot wel 50%.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud