Zonnepanelen nog steeds erg aantrekkelijk

Zonnepanelen nog steeds erg aantrekkelijk

Met de huidige elektriciteitsprijzen is het aanleggen van zonnepanelen nog steeds erg aantrekkelijk.  Alleen al via LEN hebben inmiddels al bijna 300 huiseigenaren zonnepanelen op hun dak gelegd, met een totaal opwekvermogen van ruim boven de 1 MegaWatt. In totaal zijn het er nog veel meer. Naar schatting ligt op elk derde dak van Loenen inmiddels wel zonnepanelen. In de rest van Nederland is dat ondertussen ook al ca 20%.

Ook blijft het slim om in te zetten op isoleren, nu de herfst weer in aantocht is. Dak-, vloer- en spouwmuurisolatie kunnen het dure gasverbruik flink naar beneden brengen, en daarmee zichzelf soms al in enkele jaren terugverdienen. Loenen Energie helpt u daar graag bij. Maar vergeet niet te (laten) checken op eventuele aanwezigheid van vleermuizen, als u besluit spouwmuurisolatie te gaan toepassen!

Meer info over de financiële regelingen van LEN op:

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.