Vrijwilligers

Vrijwilligers

Een paar weken geleden werden een aantal mensen gevraagd of ze wilden rijden voor de Zonnebloem. Geen probleem zeiden de meesten, doen we! Het gaat om een dagje uit met de boot van Zutphen naar Kampen, binnenkort is het zover! Het is een bijna militaire operatie, alleen al de voorbereiding voor de chauffeurs is tot in de details geregeld, wie moet er op gehaald worden, hoe laat en waar moeten de mensen gebracht worden, hoelang is het rijden naar de IJsselkade in Zutphen enz. enz. Vervolgens de mensen naar de boot brengen, aan boord helpen, een hele operatie dus voor degenen die alles organiseren

Ook hebben we via Stimenz binnenkort een High Tea in de Bruisbeek in het kader van de dag van de ontmoeting, ook daar zijn weer veel vrijwilligers opgetrommeld, en ook dat gaat weer soepel. Ik krijg steeds meer een geweldig gevoel dat ik in Loenen mag wonen, als we zien wat de Kerken, de Brink, de Bruisbeek, de Zonnebloem, de Huiskamer, Spritshz en de verenigingen in Loenen allemaal doen ………… geweldig. We kunnen trots zijn op al deze vrijwilligers met (nog steeds) de juiste mentaliteit!

Laten we dit in ieder geval in ons dorp koesteren en als u gevraagd wordt: Meedoen! Want met al deze vrijwilligers draait het prima in Loenen. Ook u hoort erbij!

De Dorpsraad.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud