Bedrijf in Beeld Bienfait Coaching

Bedrijf in Beeld Bienfait Coaching

Bienfait Coaching
Dalenk 21
Telefoon: 0613390611
Website: www.bienfaitcoaching.nl  www.schapenindeboardroom.nl

Email: annette@bienfaitcoaching.nl

Leiding bedrijf: Annette Bienfait

Coaching:

NOBCO|EMCC Master coach Annette Bienfait begeleidt en ondersteunt de professional bij het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. Gespreksonderwerpen zijn bijvoorbeeld ambities, management en de werk-privé balans. Annette helpt je met je coach-vraagstuk. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren en te ondersteunen. Haar doel is om het zelf reflecterende en zelfsturende vermogen van haar coaches optimaal te stimuleren. Ze helpt je bij het (opnieuw) bepalen van je koers en te focussen op wat voor jou belangrijk is.

Team Coaching:

Schapen in de Boardroom is een unieke manier voor het team om met schapen inzicht te krijgen hoe de ‘communicatie hazen’ lopen. Door de persoonlijke professionele begeleiding krijgt ieder teamlid inzicht in het effect van de door hem of haar ingezette communicatiestrategie. Welke communicatiestrategie pas jij toe als de gemoederen hoog oplopen? Hoe effectief is jouw strategie als het lastig wordt? Wij hebben een programma ontwikkeld waarin met schapen op een heldere wijze duidelijk wordt wat er in een team gebeurt als de samenwerking ingewikkeld wordt. Duidelijk wordt jouw communicatiestrategie en het effect hiervan op de teamdynamiek.

Bestaat sinds: 2004

Toekomstplannen: Verder bijdragen aan de professionele ontwikkeling (wetenschappelijk onderzoek en publicaties) en bescherming (Commissie van Beroep NOBCO) van het vak coaching.

Bijzonderheden: Naast (team)coaching zet Annette zich in de Belangengroep N786 met hart en ziel in voor een leefbaar, gezond en veilig Loenen.

Delen:

Gerelateerde berichten

Bloembakken in Loenen

Dit voorjaar hebben Arend Jan Hamming en Adriaan Blom via Lomive een voorstel gedaan voor het plaatsen van 18 cortenstalen bloembakken in de kern van Loenen.  Deze worden beplant met

Opknapbeurt Rotonde Eerbeek.

Al meerdere jaren is de rotonde Loenen/ Eerbeek een doorn in ons oog. Het onkruid tiert welig en wordt af en toe gemaaid, zodat je er ook overheen kunt kijken.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.