Bedrijf in Beeld Bienfait Coaching

Bedrijf in Beeld Bienfait Coaching

Bienfait Coaching
Dalenk 21
Telefoon: 0613390611
Website: www.bienfaitcoaching.nl  www.schapenindeboardroom.nl

Email: annette@bienfaitcoaching.nl

Leiding bedrijf: Annette Bienfait

Coaching:

NOBCO|EMCC Master coach Annette Bienfait begeleidt en ondersteunt de professional bij het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. Gespreksonderwerpen zijn bijvoorbeeld ambities, management en de werk-privé balans. Annette helpt je met je coach-vraagstuk. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren en te ondersteunen. Haar doel is om het zelf reflecterende en zelfsturende vermogen van haar coaches optimaal te stimuleren. Ze helpt je bij het (opnieuw) bepalen van je koers en te focussen op wat voor jou belangrijk is.

Team Coaching:

Schapen in de Boardroom is een unieke manier voor het team om met schapen inzicht te krijgen hoe de ‘communicatie hazen’ lopen. Door de persoonlijke professionele begeleiding krijgt ieder teamlid inzicht in het effect van de door hem of haar ingezette communicatiestrategie. Welke communicatiestrategie pas jij toe als de gemoederen hoog oplopen? Hoe effectief is jouw strategie als het lastig wordt? Wij hebben een programma ontwikkeld waarin met schapen op een heldere wijze duidelijk wordt wat er in een team gebeurt als de samenwerking ingewikkeld wordt. Duidelijk wordt jouw communicatiestrategie en het effect hiervan op de teamdynamiek.

Bestaat sinds: 2004

Toekomstplannen: Verder bijdragen aan de professionele ontwikkeling (wetenschappelijk onderzoek en publicaties) en bescherming (Commissie van Beroep NOBCO) van het vak coaching.

Bijzonderheden: Naast (team)coaching zet Annette zich in de Belangengroep N786 met hart en ziel in voor een leefbaar, gezond en veilig Loenen.

Delen:

Gerelateerde berichten

Herdenkingsbos Klein Veldhuizen

Tot rust komen In het Herdenkingsbos Klein Veldhuizen aan de Hoofdweg in Loenen is de aanleg van een 2e natuurvijver gereedgekomen. De nieuwe vijver is gesitueerd op de zuidelijke helft

Enquête Dorpsraad/ECL

Per Oktober 2022 houdt de Dorpsraad Loenen ongeveer elke drie maanden een korte enquête onder de bewoners van Loenen. De onderwerpen zullen daarbij variëren. We sluiten steeds af met de

de zonnebloem

De Zonnebloem

Vrijwilligers gezocht Zonnebloem Loenen is een actieve vereniging, die met zo’n 25 vrijwilligers leuke activiteiten organiseert voor mensen uit Loenen, die door een lichamelijke beperking vaak niet meer zelfstandig op

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.