Loenense ondernemersvereniging groeit en ontwikkelt zich

Loenense ondernemersvereniging groeit en ontwikkelt zich

Roy Hamer en Bryan Slief zijn wellicht de jongste voorzitters die Lomivé ooit heeft gehad. Vorig jaar zijn ze samen benoemd tot duovoorzitter van de vereniging.
Roy is eigenaar van Roy Hamer Rietdekker, gevestigd in Loenen. Bryan is als vierde generatie werkzaam bij Installatiebedrijf Slief Loenen.

Lomivé floreert en heeft rond de 60 leden waarvan er het afgelopen jaar zeker tien jonge ondernemers bij zijn gekomen. Het is ook wel eens anders geweest! We hebben in Loenen te maken met vergrijzing, zo ook binnen onze verening. In 1957 is Lomivé opgericht als middenstandsverening. De bedrijfsvormen zijn de afgelopen jaren veranderd, er zijn nauwelijks nog winkels in Loenen. Met ruim 400 ondernemers kun je wel stellen dat we een ondernemend dorp zijn. Er zijn veel ZZP’ers gekomen en winkels zijn veranderd in webshops.

De leden zijn erg divers, van grotere bedrijven tot ZZP’ers, advocaat, directeur tot een B&B eigenaar, fysiotherapeut of grondwerker. Door de diversiteit in ondernemingen is het leuk om dingen van elkaar te zien, zoals tijdens de Bourgondische middag of een kijkje in de keuken. De activiteiten zijn laagdrempelig en er is een gezellige sfeer. Een activiteit zoals een Rally of het plaatsen van de kerstbomen zorgt voor ongedwongen verbinding met elkaar. Ieder jaar organiseert Lomivé de Sinterklaasintocht, Loenense vlaggen en de kerstbomenparade. Daarnaast sponsoren we in Loenen veel activiteiten, verenigen en stichtingen die vallen binnen onze 7-puntenstrategie.

Roy en Bryan vinden het dynamische netwerk tussen de ondernemers belangrijk. Het is fijn om te zien dat er nu een inkomende flow van jonge leden zich aansluit bij Lomivé.

Delen:

Gerelateerde berichten

Het Vlaggen seizoen is weer voorbij.

De Loenense vlaggen mogen gewassen en opgeborgen worden tot volgend jaar. We zien ze graag weer verschijnen na Bevrijdingsdag 2024. Het was fijn ze dit jaar aan zoveel vlaggenstokken te

De energiecoaches starten weer op

Wil je goed voorbereid zijn om er de komende winter warmpjes bij te zitten? De energiecoaches van Energie Coöperatie Loenen staan na een welverdiende zomervakantie weer in de startblokken om

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.