Loenense ondernemersvereniging groeit en ontwikkelt zich

Loenense ondernemersvereniging groeit en ontwikkelt zich

Roy Hamer en Bryan Slief zijn wellicht de jongste voorzitters die Lomivé ooit heeft gehad. Vorig jaar zijn ze samen benoemd tot duovoorzitter van de vereniging.
Roy is eigenaar van Roy Hamer Rietdekker, gevestigd in Loenen. Bryan is als vierde generatie werkzaam bij Installatiebedrijf Slief Loenen.

Lomivé floreert en heeft rond de 60 leden waarvan er het afgelopen jaar zeker tien jonge ondernemers bij zijn gekomen. Het is ook wel eens anders geweest! We hebben in Loenen te maken met vergrijzing, zo ook binnen onze verening. In 1957 is Lomivé opgericht als middenstandsverening. De bedrijfsvormen zijn de afgelopen jaren veranderd, er zijn nauwelijks nog winkels in Loenen. Met ruim 400 ondernemers kun je wel stellen dat we een ondernemend dorp zijn. Er zijn veel ZZP’ers gekomen en winkels zijn veranderd in webshops.

De leden zijn erg divers, van grotere bedrijven tot ZZP’ers, advocaat, directeur tot een B&B eigenaar, fysiotherapeut of grondwerker. Door de diversiteit in ondernemingen is het leuk om dingen van elkaar te zien, zoals tijdens de Bourgondische middag of een kijkje in de keuken. De activiteiten zijn laagdrempelig en er is een gezellige sfeer. Een activiteit zoals een Rally of het plaatsen van de kerstbomen zorgt voor ongedwongen verbinding met elkaar. Ieder jaar organiseert Lomivé de Sinterklaasintocht, Loenense vlaggen en de kerstbomenparade. Daarnaast sponsoren we in Loenen veel activiteiten, verenigen en stichtingen die vallen binnen onze 7-puntenstrategie.

Roy en Bryan vinden het dynamische netwerk tussen de ondernemers belangrijk. Het is fijn om te zien dat er nu een inkomende flow van jonge leden zich aansluit bij Lomivé.

Delen:

Gerelateerde berichten

Herdenkingsbos Klein Veldhuizen

Tot rust komen In het Herdenkingsbos Klein Veldhuizen aan de Hoofdweg in Loenen is de aanleg van een 2e natuurvijver gereedgekomen. De nieuwe vijver is gesitueerd op de zuidelijke helft

Enquête Dorpsraad/ECL

Per Oktober 2022 houdt de Dorpsraad Loenen ongeveer elke drie maanden een korte enquête onder de bewoners van Loenen. De onderwerpen zullen daarbij variëren. We sluiten steeds af met de

de zonnebloem

De Zonnebloem

Vrijwilligers gezocht Zonnebloem Loenen is een actieve vereniging, die met zo’n 25 vrijwilligers leuke activiteiten organiseert voor mensen uit Loenen, die door een lichamelijke beperking vaak niet meer zelfstandig op

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.