Samenwerken

nieuws uut loenen

Samenwerken

Zoals bekend wordt NuL met meer mensen gemaakt dan alleen de 2 redacteuren die u ziet in NuL zelf. Er zit een team achter wat goed samenwerkt en iedere maand een nieuwe editie maakt van uw kopij. Dat de samenwerking goed is bleek laatst bij de editie van februari maar weer.

Precies in de week dat de deadline was en de nieuwe editie in elkaar moest worden gezet kregen Marian en ik te maken met het verlies van een dierbare. Marian verloor haar zwager en ik mijn moeder.

Op dat moment staat ons hoofd niet naar een nieuwe editie van NuL maar hij moet er wel komen. Dan wordt het elkaar bellen, troosten maar ook overleggen hoe nu? Wie doet wat wanneer? Dan wordt het strak overleggen en de lijnen kort houden. Dan pakt het team achter de schermen ook klussen op. En dan blijkt hoe goed we op elkaar ingespeeld team, want de editie van februari was gewoon op tijd klaar.

Daar worden we blij van. Wij zijn daar ook trots op. Open en eerlijk met elkaar overleggen en ook zeggen als iets niet kan of gaat. Elkaar de ruimte bieden of soms even terugfluiten. Alles in goed overleg.

Het is belangrijk om dit te doen want anders lukt het niet en gaat er geen project van de grond komen, dat zien we helaas genoeg om ons heen.

Dus Nieuws uut Loenen blijft voorlopig wel bestaan, daar hebben wij alle vertrouwen in.

Olga Oudt

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud