Actie Solidariteit Energiekosten

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig. Op vele plekken in het land worden dan ook acties opgezet om dit geld in te zamelen en uit te delen aan die mensen die steeds meer moeite hebben om rond te komen in deze tijd waarin zoveel prijzen, ook die van de noodzakelijke levensbehoeften, zo hard stijgen.

Ook de diaconie wil graag een oproep doen aan iedereen die de energiekosten-compensatie zelf niet nodig heeft. De diaconie stelt zijn rekening open om deze compensatie te schenken. Wij zullen het geld dat binnenkomt delen met de gezinnen en mensen in Loenen die het geld heel goed kunnen gebruiken.

U kunt uw schenking storten op de rekening van de diaconie: NL22RABO 0373738234 ovv energiecompensatie.

Wij zorgen dat het goed terecht gaat komen.

Alvast hartelijk dank!

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.