OLTO Start schoolorkest

olto

OLTO Start schoolorkest

Op dinsdag 12 oktober heeft een groepje muzikanten van Muziekvereniging OLTO een bezoek gebracht aan basisschool De Tweede Stee Loenen. Ook de leerlingen van basisschool KBS De Poort waren aanwezig.

De leerlingen volgen al een hele poos muzieklessen op school onder leiding van Patrick de Heus.

Dit om het startsein aan te kondigen voor het schoolorkest. De eerste repetitie van het schoolorkest staat gepland op dinsdag 1 november tussen 15:00 uur en 16:00 uur bij De Tweede Stee (direct na schooltijd).

Meespelen in het schoolorkest is gratis, maar niet vrijblijvend. De leerlingen kunnen kiezen uit klarinet, trompet, trombone en slagwerk.

Zit jouw zoon of dochter op de basisschool en is hij/zij geïnteresseerd in muziek maken of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Via: jeugd-opleidingen@olto.nl

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.