OLTO Start schoolorkest

olto

OLTO Start schoolorkest

Op dinsdag 12 oktober heeft een groepje muzikanten van Muziekvereniging OLTO een bezoek gebracht aan basisschool De Tweede Stee Loenen. Ook de leerlingen van basisschool KBS De Poort waren aanwezig.

De leerlingen volgen al een hele poos muzieklessen op school onder leiding van Patrick de Heus.

Dit om het startsein aan te kondigen voor het schoolorkest. De eerste repetitie van het schoolorkest staat gepland op dinsdag 1 november tussen 15:00 uur en 16:00 uur bij De Tweede Stee (direct na schooltijd).

Meespelen in het schoolorkest is gratis, maar niet vrijblijvend. De leerlingen kunnen kiezen uit klarinet, trompet, trombone en slagwerk.

Zit jouw zoon of dochter op de basisschool en is hij/zij geïnteresseerd in muziek maken of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Via: jeugd-opleidingen@olto.nl

Delen:

Gerelateerde berichten

Bloembakken in Loenen

Dit voorjaar hebben Arend Jan Hamming en Adriaan Blom via Lomive een voorstel gedaan voor het plaatsen van 18 cortenstalen bloembakken in de kern van Loenen.  Deze worden beplant met

Opknapbeurt Rotonde Eerbeek.

Al meerdere jaren is de rotonde Loenen/ Eerbeek een doorn in ons oog. Het onkruid tiert welig en wordt af en toe gemaaid, zodat je er ook overheen kunt kijken.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.