Start actie ‘Samen de winter door’

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van Nederland, waaronder ook de Energie Coöperatie Loenen, de krachten gebundeld.

 Onder de noemer ‘Samen de winter door”, starten we op zaterdagmiddag 19 november in De Brink een campagne die niet alleen gericht is op besparingstips maar ook het geven van meer praktische hulp. Met deze campagne willen we mensen stimuleren elkaar te helpen bij het verlagen van de energierekening.

We roepen inwoners van Loenen die energie willen besparen of anderen willen helpen op om zich die dag om 13:00 uur te melden bij De Brink. Daar ontvangen zij tips, uitleg en een informatiepakket waarmee ze buren, vrienden, kennissen en familie eenvoudig kunnen helpen.

Tijdens de bijeenkomst zijn ook enkele energiecoaches aanwezig waar je terecht kunt met vragen.

Meer informatie is binnenkort te vinden op www.loenenenergie.nl

Energie Coöperatie Loenen

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.