Winteractie Basisschool De Poort in Loenen

Winteractie Basisschool De Poort in Loenen

Ook dit jaar organiseert basisschool De Poort weer de bekende winteractie. Naast rookworsten zullen er ook weer lekkere pepernoten worden verkocht. In de komende periode zullen de kinderen familie, vrienden, buren of kennissen langsgaan voor een bestelling.

Op zaterdag 12 november van 10.00 tot 13.00 uur zet de school een kraam neer bij de Spar. Mensen uit het dorp kunnen daar worsten of pepernoten kopen.

Het geld dat met deze actie wordt opgehaald komt geheel ten goede aan de kinderen van de Poort. De school hoopt dan ook dat er weer veel rookworsten en pepernoten worden verkocht.

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.