Winteractie Basisschool De Poort in Loenen

Winteractie Basisschool De Poort in Loenen

Ook dit jaar organiseert basisschool De Poort weer de bekende winteractie. Naast rookworsten zullen er ook weer lekkere pepernoten worden verkocht. In de komende periode zullen de kinderen familie, vrienden, buren of kennissen langsgaan voor een bestelling.

Op zaterdag 12 november van 10.00 tot 13.00 uur zet de school een kraam neer bij de Spar. Mensen uit het dorp kunnen daar worsten of pepernoten kopen.

Het geld dat met deze actie wordt opgehaald komt geheel ten goede aan de kinderen van de Poort. De school hoopt dan ook dat er weer veel rookworsten en pepernoten worden verkocht.

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.