Winteractie Basisschool De Poort in Loenen

Winteractie Basisschool De Poort in Loenen

Ook dit jaar organiseert basisschool De Poort weer de bekende winteractie. Naast rookworsten zullen er ook weer lekkere pepernoten worden verkocht. In de komende periode zullen de kinderen familie, vrienden, buren of kennissen langsgaan voor een bestelling.

Op zaterdag 12 november van 10.00 tot 13.00 uur zet de school een kraam neer bij de Spar. Mensen uit het dorp kunnen daar worsten of pepernoten kopen.

Het geld dat met deze actie wordt opgehaald komt geheel ten goede aan de kinderen van de Poort. De school hoopt dan ook dat er weer veel rookworsten en pepernoten worden verkocht.

Delen:

Gerelateerde berichten

Bedrijf in Beeld Bienfait Coaching

Bienfait CoachingDalenk 21Telefoon: 0613390611Website: www.bienfaitcoaching.nl  www.schapenindeboardroom.nl Email: annette@bienfaitcoaching.nl Leiding bedrijf: Annette Bienfait Coaching: NOBCO|EMCC Master coach Annette Bienfait begeleidt en ondersteunt de professional bij het exploreren, ontwikkelen en toepassen van

Resultaten enquête deelmobiliteit

In de nieuwsbrief van december stond een enquête over de interesse voor deelmobiliteit. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en hoe

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.