Wat een jaar!

Zoals zoveel ondernemers heeft ook De Bruisbeek een lastig jaar achter de rug. Na lange tijd gesloten te moeten blijven konden we in juni voorzichtig opstarten met onze activiteiten. Onze ouderen zijn super blij dat ze weer samen gezellige uurtjes door kunnen brengen.

Rozalien Koller en Jeanet ter Horst hebben het besluit genomen te stoppen als bestuurslid, we bedanken ze hartelijk voor de vele jaren van enthousiasme en gezelligheid. Dicky Klomp is het bestuur komen versterken. We hopen dat de agenda van 2022 weer ingevuld kan worden.

Onze plannen liggen nog op de plank, we hopen dat we in het nieuwe jaar weer veel mooie uurtjes voor u mogen organiseren. 

De vrijwilligers van De Bruisbeek wensen u allen een heel gezond en gelukkig 2022!!

De Bruisbeek is in verband met de nieuwe maatregelen gesloten tot 14 januari. In afwachting van de persconferentie en mogelijk andere maatregelen is de hieronder staande agenda onder voorbehoud.

We blijven optimistisch!

Maandagochtend: Koffie uurtje, aanvang 10.00 uur

Maandagmiddag: Koersbal, aanvang 14.00 uur

Dinsdag: Soos, aanvang 14.00 uur

Woensdag: Senioren in beweging, aanvang 10.30 uur

Woensdagmiddag: Bingo, aanvang 14.00 uur

Vrijdagmiddag 21 januari: Haak-/ breicafé, aanvang 14.00

Dinsdag 25 januari: Samen eten, aanvang 12.00 uur

Aanmelden voor het samen eten kan bij Klazien Drent: tel: 06-51503105 of Hanny van Ark, 

Tel: 055-5052051. Voor overige informatie mag u Hanny van Ark bellen.

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat