VV Loenermark

Sport en recreatie

VV Loenermark

Vrijdag 6 januari is de maandelijkse kaartavond voor leden en niet leden. Iedereen is welkom om te komen klaverjassen of te jokeren.

Op zondag 8 januari vindt de nieuwjaarsreceptie plaats in de kantine van het clubgebouw in het Lonapark. Het bestuur nodigt iedereen die Loenermark een warm hart toedraagt uit voor de bijeenkomst.

Vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom om gezamenlijk een toost uit te brengen op het nieuwe jaar.

De 25, 40, 50, 60 en 70-jarige jubilarissen worden deze dag ook gehuldigd. Om de jubilarissen de aandacht te kunnen geven die ze verdienen, worden ze voorafgaand aan de receptie gehuldigd. Aansluitend wordt hun een lunch aangeboden.

Om 13:30 staat traditioneel een wedstrijd tussen het jeugd- en senioren G-team (voetballers met een beperking) en spelers van Loenermark 1 in de planning.

Voor in de agenda:

6 januari              20:00 uur Kaarten vv Loenermark

8 januari              13:30 uur Wedstrijd G-Teams Loenermark tegen Loenermark 1

8 januari              15:00 uur Nieuwjaarsreceptie vv Loenermark

Delen:

Gerelateerde berichten

Al 40 jaar De Brink

Als je in een Drents dorp de term “de brink” laat vallen wordt direct gedacht aan het terrein dat zich midden in dat dorp bevindt. Het is daar in die

Bedrijf in Beeld SMLteams

SMLteamsTurfhekke 11                                 Telefoon: 06 25467800                         Website: www.smlteams.nl         Email: susanne@smlteams.nl                   Eigenaar: Susanne Mentink Aantal personeelsleden: 3 freelancers (2023) en 1 persoon ter ondersteuning voor de allround communicatie (2022). Activiteiten: Teamontwikkeling en

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.