VV Loenermark

Sport en recreatie

VV Loenermark

Vrijdag 6 januari is de maandelijkse kaartavond voor leden en niet leden. Iedereen is welkom om te komen klaverjassen of te jokeren.

Op zondag 8 januari vindt de nieuwjaarsreceptie plaats in de kantine van het clubgebouw in het Lonapark. Het bestuur nodigt iedereen die Loenermark een warm hart toedraagt uit voor de bijeenkomst.

Vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom om gezamenlijk een toost uit te brengen op het nieuwe jaar.

De 25, 40, 50, 60 en 70-jarige jubilarissen worden deze dag ook gehuldigd. Om de jubilarissen de aandacht te kunnen geven die ze verdienen, worden ze voorafgaand aan de receptie gehuldigd. Aansluitend wordt hun een lunch aangeboden.

Om 13:30 staat traditioneel een wedstrijd tussen het jeugd- en senioren G-team (voetballers met een beperking) en spelers van Loenermark 1 in de planning.

Voor in de agenda:

6 januari              20:00 uur Kaarten vv Loenermark

8 januari              13:30 uur Wedstrijd G-Teams Loenermark tegen Loenermark 1

8 januari              15:00 uur Nieuwjaarsreceptie vv Loenermark

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud