VV Loenermark Gebruik velden

vv loenermark

Het Lonapark is misschien wel het meest mooie voetbalcomplex van Nederland. En dat trekt een boel jonge en oude jeugd aan die het complex als een ideale voetbal(hang)plek ziet. Dit leidt regelmatig tot klachten van overlast. Derhalve hebben we moeten besluiten om het complex te sluiten buiten de normale verenigingsactiviteiten om.

Algemene Ledenvergadering

Op vrijdag 22 oktober staat de Algemene Ledenvergadering gepland. Een ideale mogelijkheid om met het bestuur van gedachten te wisselen over diverse agendapunten. Aanvang is 20 uur en zal, met in achtneming van de geldende Coronaregels, plaatsvinden in het clubhuis.

Extra handjes gezocht!

Wat is een voetbalvereniging zonder voetbalveld? Het antwoord is simpel: Een voetbalvereniging kan niet zonder voetbalveld. Loenermark beschikt over 4 velden die allemaal eigendom van Loenermark zijn. Hier zijn we met recht trots op!

De 4 velden hebben echter ook onderhoud nodig. Welk onderhoud varieert per seizoen en is uiteraard anders voor een natuurgrasveld dan een kunstgrasveld. Een groot deel van het jaar moet bijvoorbeeld het gras gemaaid worden en het kunstgrasveld geborsteld. En als er gevoetbald wordt moet veldbelijning uitgezet worden. Klinkt allemaal logisch en vanzelfsprekend maar de uitvoering gaat niet vanzelf!

Gelukkig heeft Loenermark een aantal trouwe leden die genoemde werkzaamheden structureel voor hun rekening nemen. We zijn echter op zoek naar mensen die af en toe een handje willen helpen. Bijvoorbeeld met het grasmaaien, machinaal borstelen van het kunstgrasveld of het uitzetten van de veldbelijning.

Ook hier geldt: Vele handjes maken licht werk!

Technische kennis is geen noodzaak en het maakt ook niet uit of je wel of geen lid bent van Loenermark.

Lijkt jou dit leuk of ken je iemand die het leuk vindt een paar uurtjes lekker bezig te zijn in de buitenlucht? Stuur dan een berichtje naar onderhoud@vvloenermark.nl.

De uiteindelijke invulling wordt in goed overleg afgestemd op beschikbaarheid en mogelijkheden.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Kort geding Dorpsraad Loenen Zonnedorp

Afgelopen week speelde een kort geding van Den Eikenboom en de Dorpsraad Loenen Zonnedorp tegen de provincie Gelderland. Er is geen formele inspraakmogelijkheid geweest ten aanzien van de aanpassingen die

nieuws uut loenen

Nieuws uut Loenen bestaat 10-jaar!

Een felicitatie waard! “Ons” Nieuws uut Loenen bestaat 10-jaar! Olga Oudt en Marian Zoet, ondersteund door Timon Luesink, Esther Aleman, Nathalie van Dijk en Anne-Marieke van Beek werken hard aan

VCL Weer bij elkaar!

Met veel plezier na lange tijd komen de leden van de Vrouwencontactgroep Loenen weer bij elkaar. Wat is er veel bij te praten, lief en leed wordt gedeeld. Wie vierden