VV Loenermark De herfstperiode breekt aan

vv loenermark

VV Loenermark De herfstperiode breekt aan

Dat betekent ook dat komende periode bladeren gaan vallen. Deze oproep is om de onderhoudsploeg van vv Loenermark op dinsdagmorgen en woensdagmiddag te ondersteunen.

Wie o wie wil meehelpen met het bladvrij maken van ons mooie complex? De onderhoudsploegen zijn het gehele jaar druk om ons complex te onderhouden.

Nu het blad gaat vallen is wat extra hulp meer dan welkom. De hulp hoeft echt geen hele dagen te zijn. Alle hulp is welkom, met ieder uurtje hulp zijn we blij.

Onder het motto van vele handen maken licht werk, willen wij op dinsdagmorgen en woensdagmiddag gezamenlijk het Loenermark complex bladvrij maken. Uiteraard is de ontvangst met koffie.

Aanmelden is geen noodzaak.

Op dinsdagmorgen zijn wij er om 8:45 uur, op woensdagmiddag om 13:00 uur.

Graag tot snel!

De onderhoudscommissie

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.