Campagne “samen tegen armoede” op 14 en 28 oktober

protestantse kerk loenen

Campagne “samen tegen armoede” op 14 en 28 oktober

De diaconie van de PKN kerk zamelt in oktober voedsel in voor de voedselbank. Op de zaterdagen 14 en 28 oktober zal de kerk (Beekbergerweg) tussen 10-11 uur open zijn.  Wij roepen u op dan producten in te leveren ten behoeve van de voedselbank.

Wat is er nodig: olie (zonnebloemolie/olijfolie), groenteconserven, soep (in blik of zak), zilvervliesrijst, volkorenpasta, lang houdbare halfvolle melk, vis in blik, koffie, thee, couscous, havermout.

Zo hopen wij eraan bij te dragen dat de voedselbanken voldoende producten hebben. De voedselbanken delen deze producten uit aan de gezinnen die het zo hard nodig hebben. Het is namelijk voor voedselbanken een probleem dat er te weinig producten binnen komen terwijl het aantal afnemers stijgt. Kerk in Actie is nu een samenwerkingsverband opgestart met de voedselbanken en met Schulphulpmaatje Nederland om een bijdrage te leveren tegen de groeiende armoede in Nederland.

De diaconie hoopt op zaterdagmorgen 14 en 28 oktober in de PKN kerk veel producten in te kunnen zamelen. Helpt u mee?

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.