Vrouwencontactgroep Loenen (VCL)

vrouwen contact groep loenen, logo

Vrouwencontactgroep Loenen (VCL)

De VCL is een vereniging met circa 80 leden, voor en door Loenense wat oudere dames.

De zeer goed bezochte bijeenkomsten van de VCL zijn op de tweede woensdagavond van de maand in de Bruisbeek, start om 19.30 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Informatie bij de secretaris Gonny van der Ruyt, tel. 0610581625.

Er is een programma dat jaarlijks vastgesteld wordt, na overleg met de leden.

Zo heeft de VCL na de vakantiestop Walter van Geffen op bezoek gehad in september. Hij vertelde de leden over zijn liefde voor alles wat Toon Hermans betreft. Veel bekende stukken en liedjes kwamen langs. Er kon opnieuw gelachen en mee gezongen worden.

In oktober was het de beurt aan Hetty Wennekendonk om ons een inkijkje te geven in haar wisselende soorten banen bij de gemeente Apeldoorn. Ze heeft veel stellen het huwelijksbootje in gepraat. En dat ook nog wel in soms heel bijzondere oorden. Bijzonder interessant was haar werk bij het beoordelen van aanvragen voor koninklijke onderscheidingen. Ze legde uit welke verschillende soorten lintjes ertoe te kennen zijn.

In november organiseert de VCL een pubquiz voor de aanwezige leden.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud