Vrijwilligersavond voor besturen

Vrijwilligersavond voor besturen

Op 10 november zijn we van plan om een vrijwilligersavond te organiseren!

Wat willen we met deze vrijwilligersavond: Allereerst een bedankje aan de vele vrijwilligers die ons dorp heeft, van zorg tot de kerken en van het verenigingsleven tot ouderenuitjes.

Uiteraard kennen we ook problemen, we hebben mensen in de diverse besturen nodig en nog veel meer hebben we meer jongeren nodig.

Een belangrijke oorzaak voor de mindere toestroom van vrijwilligers is de vergrijzing, we hebben hard levensloopbestendige woningen nodig en nog veel harder hebben we starterswoningen en “opvolg-woningen” voor de jongeren nodig!

Deels kunnen de starterswoningen op termijn een oplossing bieden, maar we willen ook graag met u van gedachte wisselen hoe we de toekomst met het verenigingsleven en het vrijwilligers(zorg) werk aan moeten. Bijvoorbeeld meer samenwerken?

We willen de avond organiseren voor de besturen van diverse vrijwilligersorganisaties, want om alle vrijwilligers uit te nodigen hebben we een héééle grote Brink nodig.

We zijn nog druk bezig met de organisatie en we willen ook nog niet alles verklappen, maar het moet we een mix worden van een feestje en het nadenken met elkaar over de toekomst van ons dorp!

De avond is gepland op 10 november vanaf 18.00 uur. Uiteraard zorgen we voor koffie en een hapje en een drankje.

Binnenkort komen we met meer details, mocht u ideeën hebben meldt het bij de Dorpsraad of bij de Brink!

Alle besturen zijn welkom van Spritshz tot de Voetbal en van Olto tot de Bruisbeek!

De Dorpsraad

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud