Voorstellen van de nieuwe secretaris

Voorstellen van de nieuwe secretaris

Ik ben Brenda Kosters, 51 jaar, vanaf mijn kindertijd heb ik veel vakanties in de omgeving van Loenen doorgebracht de omgeving is mij dan ook niet geheel vreemd. Sinds augustus 2023 ben ik samen met mijn man, dochter en haar vriend in het mooie Loenen komen wonen. Na een kleine verbouwing en door van ons huis een thuis te maken is het natuurlijk erg leuk om Loenen en haar inwoners beter te leren kennen.

Ik zag de vacature voor secretaris voorbijkomen op facebook en ik heb direct een e-mail gestuurd om mij hiervoor aan te melden. Ruim 25 jaar ben ik werkzaam geweest als managementassistente bij uiteenlopende organisaties (commercieel, beroepsorganisaties gericht op de zorg en gemeente). Met mijn ruime ervaring op dit gebied wil ik een positieve en goede bijdrage gaan leveren voor de Dorpsraad Loenen Zonnedorp.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud