Vooraankondiging – Actiegroep Verkeersoverlast

Vooraankondiging – Actiegroep Verkeersoverlast

Op 16 maart in de morgen brengen leden van Provinciale Staten een werkbezoek aan Loenen en Eerbeek. Centraal staat de verkeersproblematiek rond de papierfabrieken.
Natuurlijk willen wij dan de Statenleden laten weten hoeveel overlast Loenen ervaart van het vele (vracht) verkeer. Er moet een einde komen aan de gevaarlijke situaties op de Eerbeekseweg en de Beekbergerweg. Er is al jarenlang te veel lawaai, te veel fijnstof en te veel overlast.

Bewoners uit Loenen hebben een actiegroep opgericht en zijn bezig met plannen maken om dit grote probleem over te brengen aan de Statenleden. U hoort spoedig van ons.
 

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.