Het Loen’s Vroagen Vuur keert terug!

Het Loen’s Vroagen Vuur keert terug!

Na een succesvolle 1e editie van het Loen’s Vroagen Vuur staat er weer een spetterende 2e editie gepland op zaterdag 9 april. Vorig jaar was het lachen, gieren, brullen. Wát waren de teams fanatiek en de inzet hoog. De lat voor de 2e editie ligt daarom nog hoger! Nieuwe live locaties, samenwerkingen en natuurlijk een nieuw quiz boek. We kunnen al wel verklappen dat we voor de quiz avond een special guest hebben; Milestone. Wát hun rol precies is; dat houden we nog even geheim.

Nieuw dit jaar; een feestelijke avond met prijsuitreiking! Op zaterdag 30 april zal er een feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden in de Brink, toegankelijk voor iedereen (of je nou wel of niet mee doet met de quiz) en voor de teams van de dorpsquiz gratis. Kaartverkoop voor overig publiek start vanaf zondag 10 april, meer informatie over waar de kaarten gekocht kunnen worden volgt op de social mediakanalen van Sprithsz. 

De quiz speel je dus met je team vanuit een hoofdkwartier (lees:woonkamer) naar keuze. Zorg voor een hapje en een drankje; het wordt een avond vol vermaak! Dus; opa’s, oma’s, teamgenoten, collega’s, vrienden, familie of een zooitje bij elkaar geraapt; denk jij (bijna) alles te weten van Loenen en nog vele andere onderwerpen? Geef je dan nu op!

Kosten: €30,- per team
Wanneer: Zaterdag 9 april – Quizboek ophalen tussen 19:00 en 19:30 bij Spritshz en inleveren tussen 23:00 en 23:30 bij Sprithsz. 

Feestavond & Prijsuitreiking: Zaterdag 30 april in de Brink
Waar speel je het: Op een plek naar keuze 

Opgeven: Dit kan online, via een link op de facebook van Spritshz óf mail naar loensvroagenvuur@gmail.com.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud