Topjaar voor Loenen Energie Neutraal én grote besparingen op de energierekening van Loenen

Topjaar voor Loenen Energie Neutraal én grote besparingen op de energierekening van Loenen

Het jaar is nog niet afgelopen en toch is al duidelijk dat er dit jaar meer subsidie-aanvragen dan ooit zijn binnengekomen bij LEN. Dat aantal zal ergens tussen de 80 en 100 eindigen, dus gemiddeld twee per week. De enorm gestegen energieprijzen zullen daar een belangrijke reden voor zijn. Ook zijn er dit jaar extra veel mensen al van het aardgas afgestapt door in een warmtepomp te investeren. En zoals elk jaar zijn er weer veel zonnepanelen geplaatst. Inmiddels al ruim meer dan 1 MWp via LEN. En dat is logisch, want zonnepanelen betalen zich bij de huidige prijzen terug binnen 3 jaar!

Daarnaast is een schatting gemaakt wat in een duur jaar als 2022 op de energierekening bespaard wordt door alle bij LEN bekend investeringen alleen al: 500-750.000 euro besparing per jaar! En daarnaast wordt ook nog eens zo’n 1,5 miljoen kilo CO2 minder uitgestoten op de milieu-rekening.

Meer info op: https://loenenenergie.nl/loenen-energie-neutraal/

Loenen Energie Neutraal zoekt nieuwe bestuursleden

Loenen Energie Neutraal beheert sinds 2014 een revolverend fonds om mensen te helpen investeren in duurzame maatregelen. Het bestuur van LEN bestaat momenteel uit drie leden. Sommige leden van het huidige bestuur van LEN kunnen niet herkozen worden in verband met de maximale termijnen. Daarom is het bestuur op zoek naar nieuwe bestuursleden. Interesse? Meld je aan bij loenenenergie@gmail.com voor meer informatie

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud