Succes energiebesparingsacties

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin er minder wordt gestookt, is het uitlenen van de warmtecamera even stopgezet. Om een goede meting te kunnen doen moet het buiten (aanzienlijk) kouder zijn dan binnen waar wordt gestookt.  In september of oktober, afhankelijk van de temperatuur, is het weer mogelijk de camera te lenen.

De energiecoaches gaan wel door met hun adviesbezoeken maar dan zonder warmtecamera.  Onze capaciteit is echter beperkt het kan even duren voor je aan de beurt bent. Voor een aanvraag kun je je aanmelden bij info@loenenenergie.nl

Wil je de warmtecamera of de luchtkwaliteitsmeter lenen dan kun je je aanmelden op: uitleen@loenenenergie.nl 

Wattflex

Een groot aantal Loenenaren heeft zich aangemeld voor deelname aan Wattflex. In Wattflex willen we thuisbatterijen en elektrische auto’s slim gaan aansturen. We zoeken nog meer deelnemers die zonnepanelen op de woning hebben en in het bezit zijn van een elektrische auto en laadpaal.  Meer informatie is te vinden op www.loenenenergie.nl/nieuws/.  Aanmelden kan via slimladen@loenenenergie.nl
P.S  Voor het plaatsen van thuisbatterijen in dit proefproject hebben we inmiddels voldoende aanmeldingen. Mogelijk kunnen we het project verlengen na een succesvolle proefperiode.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud