Stichting Vrienden Loenense Bossen start weer oliebollen verkoop op Zaterdag 26 november.

Stichting Vrienden Loenense Bossen start weer oliebollen verkoop op Zaterdag 26 november.

Op zaterdag 26 november a.s. gaan de eerste oliebollen de pan weer in. Dit om Loenen en omgeving weer lekker te maken voor de beroemde Loenense oliebol zodat men weer massaal oliebollen gaat bestellen voor oudejaarsdag.

“Deze mooie traditie kon helaas in 2020 en 2021 in verband met de Corona maatregelen helaas niet doorgaan” zegt Wim Bouhuis, penningmeester  van de stichting.  Voor de zesde keer bakken en verkopen vrijwilligers van de stichting Vrienden van de Loenense Bossen nu weer oliebollen.  De opbrengst van de verkoopactie wordt gestort in het fonds voor de uitkijktoren die de stichting wil laten bouwen in de Loenermark. De oliebollen worden op basis van een traditioneel Loenense recept gemaakt en gebakken Op zaterdag  26  november 2019 wordt de verkoop van oliebollen, met hulp van veel  vrijwilligers, weer gestart en wel van  09.00 tot 15.00 uur op de parkeerplaats van de Spar in Loenen.  Daarnaast is het ook de bedoeling om op 30 december wederom  oliebollen te verkopen. Vanaf begin december volgt nadere informatie en kan men weer bestellen bij de Spar en op de website van de Vrienden Loenense Bossen.

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.