Slowtrailrunning

Slowtrailrunning

In en om Loenen heb je prachtige afwisselende bossen en heidevelden. Sinds februari 2022 organiseer ik, (Marloes van Brink) slowtrailruns. Slowtrailrunning is bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer 7 minuten per kilometer op zoveel mogelijk kleine smalle paadjes, afgewisseld met heuveltjes, mul zand, los van tijd, prestatie maar vooral gericht op genieten en beleven van de natuur.
Ik heb verschillende routes bedacht in de bossen rondom Loenen zoals de Loenermark, Hoeve Delle, Reeënberg, Vrijenberg, Ramenberg, Kouwerik.

De routes variëren in lengte en duur, voor elk wat wils. Op 4, 6, 11 en 13 september zijn er leuke routes langs de bloeiende heide!
Lijkt het je leuk om een keer mee te lopen? Kijk dan op www.slowtrailrunning.nl of op Facebook Slowtrailrunning en misschien tot ziens!
De deelnemers bijdrage van € 2,- wordt geheel gedoneerd aan de Veluwse wensambulance

Delen:

Gerelateerde berichten

Resultaten enquête deelmobiliteit

In de nieuwsbrief van december stond een enquête over de interesse voor deelmobiliteit. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en hoe

Resultaten enquête verkeersveiligheid

In de nieuwsbrief van november stond een enquête over de verkeersveiligheid van de Beekbergerweg/Eerbeekseweg. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.