Slowtrailrunning

Slowtrailrunning

In en om Loenen heb je prachtige afwisselende bossen en heidevelden. Sinds februari 2022 organiseer ik, (Marloes van Brink) slowtrailruns. Slowtrailrunning is bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer 7 minuten per kilometer op zoveel mogelijk kleine smalle paadjes, afgewisseld met heuveltjes, mul zand, los van tijd, prestatie maar vooral gericht op genieten en beleven van de natuur.
Ik heb verschillende routes bedacht in de bossen rondom Loenen zoals de Loenermark, Hoeve Delle, Reeënberg, Vrijenberg, Ramenberg, Kouwerik.

De routes variëren in lengte en duur, voor elk wat wils. Op 4, 6, 11 en 13 september zijn er leuke routes langs de bloeiende heide!
Lijkt het je leuk om een keer mee te lopen? Kijk dan op www.slowtrailrunning.nl of op Facebook Slowtrailrunning en misschien tot ziens!
De deelnemers bijdrage van € 2,- wordt geheel gedoneerd aan de Veluwse wensambulance

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.