Slowtrailrunning

Slowtrailrunning

In en om Loenen heb je prachtige afwisselende bossen en heidevelden. Sinds februari 2022 organiseer ik, (Marloes van Brink) slowtrailruns. Slowtrailrunning is bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer 7 minuten per kilometer op zoveel mogelijk kleine smalle paadjes, afgewisseld met heuveltjes, mul zand, los van tijd, prestatie maar vooral gericht op genieten en beleven van de natuur.
Ik heb verschillende routes bedacht in de bossen rondom Loenen zoals de Loenermark, Hoeve Delle, Reeënberg, Vrijenberg, Ramenberg, Kouwerik.

De routes variëren in lengte en duur, voor elk wat wils. Op 4, 6, 11 en 13 september zijn er leuke routes langs de bloeiende heide!
Lijkt het je leuk om een keer mee te lopen? Kijk dan op www.slowtrailrunning.nl of op Facebook Slowtrailrunning en misschien tot ziens!
De deelnemers bijdrage van € 2,- wordt geheel gedoneerd aan de Veluwse wensambulance

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Bestelling kerststukken en graftakken

Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer graftakken en kerststukken bestellen via de werkgroep vanuit de Protestantse kerk in Loenen. De bestellingen moeten uiterlijk 4 december binnen zijn!

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.