Slowtrailrunning

Slowtrailrunning

In en om Loenen heb je prachtige afwisselende bossen en heidevelden. Sinds februari 2022 organiseer ik, (Marloes van Brink) slowtrailruns. Slowtrailrunning is bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer 7 minuten per kilometer op zoveel mogelijk kleine smalle paadjes, afgewisseld met heuveltjes, mul zand, los van tijd, prestatie maar vooral gericht op genieten en beleven van de natuur.
Ik heb verschillende routes bedacht in de bossen rondom Loenen zoals de Loenermark, Hoeve Delle, Reeënberg, Vrijenberg, Ramenberg, Kouwerik.

De routes variëren in lengte en duur, voor elk wat wils. Op 4, 6, 11 en 13 september zijn er leuke routes langs de bloeiende heide!
Lijkt het je leuk om een keer mee te lopen? Kijk dan op www.slowtrailrunning.nl of op Facebook Slowtrailrunning en misschien tot ziens!
De deelnemers bijdrage van € 2,- wordt geheel gedoneerd aan de Veluwse wensambulance

Delen:

Gerelateerde berichten

Papierfabriek Middelste Molen Loenen

400 jaar middelste molen

Al eerder is hier aangekondigd dat de ambachtelijke papierfabriek en museum De Middelste Molen in Loenen 400 jaar bestaat. Naar aanleiding van dit jubileum hebben twee vrijwilligers van DMM een

Vijvers Lonapark

Er is veel ergernis over de vijvers langs de Hoofdweg (Meiallee).Vanwege het warme weer zijn de vijvers vrijwel drooggevallen. Een mooi moment om iets aan de vijvers te doen, dachten

Slowtrailrunning

In en om Loenen heb je prachtige afwisselende bossen en heidevelden. Sinds februari 2022 organiseer ik, (Marloes van Brink) slowtrailruns. Slowtrailrunning is bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer 7

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.