Prot.kerk Kerstengelproject 

protestantse kerk loenen

Prot.kerk Kerstengelproject 

Kerstengelproject                     

Met veel enthousiasme doen de kinderen van See You Again ook dit jaar weer mee aan het kerstengelproject. In de donkere dagen voor kerst zijn er heel veel mensen die behoefte hebben aan licht en troost, daarbij de nabijheid van anderen moeten missen kan een groot gemis zijn. In dit project draait het om het omzien naar elkaar. In de vier weken voor kerst stoppen de kinderen van See You Again op elke adventzondag, anoniem men weet dus niet wie de “kerstengel” is, een kaart, gedicht of een kleine attentie door de brievenbus bij iemand die om wat voor reden dan ook extra aandacht nodig heeft. De eerste keer doet de kerstengel een briefje met uitleg bij de kaart / attentie zodat de ontvanger weet waar dit vandaan komt. Juist in deze tijd willen we er voor elkaar zijn. U als dorpsgenoot kunt zelf ook een kerstengel zijn. Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Doe dan op 28 november, 5, 12 en 19 december of in die week uw bijdrage bij deze persoon in de brievenbus (of zet het bij de deur).
U kunt een adres van een dorpsgenoot opvragen via  kerstengel@pknloenenveluwe.nl  Op dit adres kunt u ook een adres doorgeven waar de kinderen een kerstengel voor zouden kunnen zijn. Dit is een initiatief van de Protestantse kerk van Loenen.

               

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud