PostNL Pakket- en briefautomaat in Loenen

PostNL Pakket- en briefautomaat in Loenen

Ook de inwoners van Loenen kunnen nu 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Sinds 15 juni staat er namelijk een pakket- en briefautomaat van PostNL op de parkeerplaats bij de Spar Supermarkt, naast de winkelwagentjes. Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Loenen en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten. 

Snel en eenvoudig

Vanaf vandaag kunnen consumenten inLoenen terecht bij de innovatieve pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: ‘Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.

 Pakket- en briefautomaat 

De automaat is geschikt om brieven en pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud