Bestuurders gezocht ECL

Bestuurders gezocht ECL

André Zeijseink is tijdens de algemene ledenvergadering gekozen als de nieuwe voorzitter van de Energie Coöperatie Loenen. Hij neemt het stokje over van Jeroen Scholten die in 2019 aan de wieg van de coöperatie stond en deze heeft helpen uitbouwen tot een goed draaiende organisatie.

Tijdens de ALV traden ook algemeen bestuurder Berno Berends en penningsmeester Martijn Sanders af wegens andere drukke werkzaamheden.

 Andre Zeijseink is voor velen geen onbekende.  Hij stond mede aan de wieg van LEN in 2014 en is sindsdien zeer actief in het verduurzamen van Loenen.

Paul van der Kooy komt het bestuur versterken als algemeen bestuurder. Paul woont iets meer dan een jaar aan de Droefakkers in Loenen. In zijn vorige woonplaats was hij betrokken bij de oprichting van de Energie Coöperatie Teylingen. In Loenen is hij actief betrokken bij het verduurzamen van huizen in zin rol als energiecoach en bij het project Wattflex. Er is een hoge respons op dit project en de eerste batterij is geplaatst.

Als coöperatie zijn we nog op zoek naar twee bestuurders, een penningmeester en een algemeen bestuurder, om de taken zo goed mogelijk te kunnen verdelen. Heb je interesse om ons te helpen bij het verduurzamen van Loenen als penningmeester of algemeen bestuurder, of wil je weten wat dit precies inhoudt, meld je dan aan via info@ecloenen.nl.

 Leuk om te melden is dat er een hoge respons was op ons batterijen project en dat de eerste unit  geplaatst is

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud