Open op woensdag 30 maart en 6 en 13 april

Open op woensdag 30 maart en 6 en 13 april

De oorlog in Oekraïne houdt velen bezig, willen helpen, angsten die boven komen, allerlei emoties kunnen soms hoog zitten. Op drie woensdagen willen we om 16.30 de kerk openen waarbij je even binnen kunt komen om een kaarsje aan te steken voor alle mensen in nood, op de vlucht, voor een land in oorlog en misschien ook wel voor jezelf, als je soms bang bent. Om vrede vragen. Woensdag 30 maart en 6 april tussen 16.30 en 17.30. Deze beide keren wel muziek in de kerk, maar geen gezamenlijk moment, in en uitloop dus. Ieder op zijn eigen manier.  Op woensdag 13 april is ook vanaf 16.30 de kerk open, maar begint om 17.00 een gebedsmoment/vesper, waarin we met een lezing, een gebed en een lied ook samen uitdrukking geven wat er in ons leeft. Voor alle woensdagen geldt: Je hoeft dus niet bij de kerk te zijn om binnen te kunnen lopen.

3 april dienst voor iedereen: Blij je te zien

Op zondag 3 april 10.00 uur is er een ‘Dienst voor iedereen’. Het thema is `blij je te zien’.  Het is een uitspraak die je na een lockdown zo maar uit de mond van mensen kunt horen. En in de kerk zijn we zeker blij je te zien. Met de verhalen van Bartimeüs en de verloren zoon, geven we daar ook wat voorbeelden van uit de bijbel. En we hebben weer een koor in de kerk. Uit Wilp komt het Livinuskoor onder leiding van Sandra de Bruin. Lijkt ons mooi om weer een volle kerk te kunnen beleven.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud