Collecteweek Fonds Gehandicaptensport.

Collecteweek Fonds Gehandicaptensport.

Elke jaar in april is de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport.
Dit jaar is het van 4 t/m 9 april 2022. Fonds Gehandicaptensport besteedt de opbrengst aan veel verschillende projecten voor het uitbreiden en ondersteunen van gehandicaptensport en sporters met een beperking.

Ook vv Loenermark wil hier graag een steentje aan bijdragen omdat wij een club zijn met faciliteiten voor mensen met een beperking en een eigen G-voetbalteam hebben. Door als vereniging mee te doen ontvangt de club na afloop van de collecte 50% van het bedrag dat door alle collectanten voor de club wordt opgehaald!

Naast de collecteweek organiseren we in die week ook een collecteavond op vrijdag 8 april vanaf 18.00. Dit gaan we samendoen met de spelers van het G-voetbalteam. Hierbij vragen jou om hulp! Vind je het leuk om mee te lopen tijdens de jaarlijkse collecteweek of avond in Loenen, meld je dan nu aan via fgs@vvloenermark.nl. Collecteer ook een paar uurtjes wanneer jij wil. Je doet alle sporters met een beperking er een groot plezier mee!

Delen:

Gerelateerde berichten

Al 40 jaar De Brink

Als je in een Drents dorp de term “de brink” laat vallen wordt direct gedacht aan het terrein dat zich midden in dat dorp bevindt. Het is daar in die

Bedrijf in Beeld SMLteams

SMLteamsTurfhekke 11                                 Telefoon: 06 25467800                         Website: www.smlteams.nl         Email: susanne@smlteams.nl                   Eigenaar: Susanne Mentink Aantal personeelsleden: 3 freelancers (2023) en 1 persoon ter ondersteuning voor de allround communicatie (2022). Activiteiten: Teamontwikkeling en

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.