Open dag basisscholen

Open dag basisscholen

Open dag basisscholen De Tweede Stee en De Poort in Loenen op woensdag 6 april a.s.

Woensdagochtend 6 april houden de basisscholen in de gemeente Apeldoorn hun Open Dag. Ook de basisscholen in Loenen doen hieraan mee en openen deze ochtend hun deuren voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind.

Ouders zijn van harte welkom om met hun kind(eren) op enig moment tussen 9.00 tot 12.00 uur de school binnen te lopen.

De reguliere lessen in de groepen gaan op woensdagochtend 6 april gewoon door, waardoor ouders een goed beeld kunnen krijgen van de school en de manier van lesgeven. 

Bent u deze dag niet in de gelegenheid? Ook op andere dagen staan wij open voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Jan van der Wel, interim-directeur De Tweede Stee of Chantal Hagen, directeur De Poort.

Graag tot 6 april.

Adres-/contactgegevens:

KBS De Poort
Hoofdweg 53

055-5051489
emailadres: c.hagen@veluwseonderwijsgroep.nl

Openbare basisschool De Tweede Stee
Reuweg 18

055-5051384
Email: tweedestee@leerplein055.nl

Delen:

Gerelateerde berichten

Resultaten enquête deelmobiliteit

In de nieuwsbrief van december stond een enquête over de interesse voor deelmobiliteit. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en hoe

Resultaten enquête verkeersveiligheid

In de nieuwsbrief van november stond een enquête over de verkeersveiligheid van de Beekbergerweg/Eerbeekseweg. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.