Gelderland Helpt The Battle vindt plaats in Loenen! 

Gelderland Helpt The Battle vindt plaats in Loenen! 

Vijf presentatoren van Omroep Gelderland gaan de uitdaging aan in Gelderland Helpt ‘The Battle’. Hoe behulpzaam zijn onze presentatoren Angelique, Harm, Esther, Frank en Jochem? Aanstaande zaterdag is het de beurt aan Frank om zich te bewijzen. Hij gaat aan de slag bij Scouting Valeouwe in Loenen. 

Voor Gelderland Helpt The Battle gaat er iedere week een presentator aan de slag met het realiseren van verschillende hulpvragen in de provincie. Zaterdag 26 maart steekt Frank Oosterwegel de handen uit de mouwen. Hij gaat proberen een afdak op het scoutingterrein te realiseren en het beverlokaal op te knappen voor de jongste scouts. 

Verder wordt de vuurplaats onder handen genomen en wordt Frank uitgedaagd met nog veel meer klusjes. Of alles gaat lukken hangt af van de hoeveelheid hulp die Frank krijgt. Kan jij hem zaterdag 26 maart komen helpen? Kom dan gezellig langs tussen 10.00 en 16.00 uur aan het Lonapark 10 in Loenen. 

Inzamelen voor Oekraïne 

In Gelderland Helpt The Battle wordt er ook aandacht besteed aan een lokale stichting die goederen inzamelt voor een goed doel. Zaterdag staat de inzamelactie van Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (WHOE) uit Apeldoorn centraal. Stichting WHOE is op dit moment het regionaal innamepunt voor hulp aan Oekraïne. Op verzoek van de Oekraïense ambassade zamelen ze goederen in.  

Zaterdag 26 maart worden er matrassen, dekbedden, slaapzakken, dekens en verzorgingsproducten ingezameld. Heb je tijd over? Kom dan langs om te helpen! Alle hulp en goederen zijn welkom. Ook de inzameling vindt plaats aan de Lonapark 10 in Loenen. 

Meer informatie over Gelderland Helpt The Battle is te vinden op gelderlandhelpt.nl

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud