Nomineer jouw Uitblinker in besturen en vernieuwen

gemeente apeldoorn

Nomineer jouw Uitblinker in besturen en vernieuwen

Op 7 november 2024 wordt in Apeldoorn opnieuw een feestelijke uitreiking georganiseerd ter ere van de Uitblinkers in besturen en vernieuwen.

De uitreiking is een blijk van trots voor de vrijwilligers die actief zijn in het besturen, de commissies en het coördineren van activiteiten in Apeldoorn. Zonder de vrijwillige inzet zouden veel activiteiten binnen verenigingen en stichtingen niet mogelijk zijn. Daarom is het belangrijk om deze personen in het zonnetje te zetten en hun bijdrage te waarderen. Bovendien biedt de feestelijke uitreiking kans om te laten zien hoe leuk en waardevol het is om betrokken te zijn bij besturen, commissies en coördineren. Dit verdient een viering voor iedereen!

De Uitblinker-verkiezing is de gelegenheid om waardering te tonen voor degenen die dit jaar uitblinken in besturen en vernieuwen. Dus, ken jij zo’n uitblinker? Iemand die zich echt inzet en het verdient om gezien te worden? Wacht niet langer en geef deze Uitblinker snel op voor de nominatie! De genomineerde Uitblinkers maken kans op een podium plek met prijs én worden in de spotlight gezet op onze Socials. 

Iemand nomineren kan via www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl, daar vind je ook alle spelregels omtrent het nomineren.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud