Lokale vrijwillige hulpdienst

Graag Gedaan

Graag Gedaan bestaat uit betrokken inwoners van Loenen, die graag omzien naar elkaar. De vrijwilligers bieden praktische en sociale ondersteuning aan de inwoners van Loenen.  Zoals bezoek, wanneer u weinig sociale contacten heeft. Een vrijwilliger heeft tijd en aandacht voor u, een kopje koffie, een goed gesprek of samen wandelen.

Ook als u niet in staat bent om zelfstandig naar bv. het ziekenhuis, huisarts, therapeut   of de soos te gaan, kunt u een beroep doen op een vrijwilliger die u haalt en brengt. Bij deze vorm van hulp betaalt u een kleine vergoeding voor de gereden kilometers en eventueel parkeerkosten.

Een vrijwilliger kan u helpen bij het boodschappen doen als u dat niet meer (tijdelijk)kunt of het halen van medicijnen.  Of klusjes in en om het huis.  Bv. een lamp repareren, wat ophangen of helpen bij het schoffelen in de tuin.

Mantelzorgondersteuning kan aangevraagd worden, dan komt de vrijwilliger om de mantelzorger te ontlasten bij de zorg van een naaste.  De mantelzorger krijgt op deze manier wat tijd voor zichzelf.

Woont u in Loenen en heeft u hulp nodig, bel met de volgende telefoonnummers: Anneke Zoomer 06-30768921 of Dikkie Kraaijenbrink 06-38061677 of Jopie Reinders 06-38061676 op werkdagen tussen 18.00 uur -19.00 uur. Of mail naar annekezoomer1@outlook.com.

Ook kunnen wij altijd extra handen , jong of oud, gebruiken  Iedereen die iets wil betekenen voor een ander, kan zich aanmelden als vrijwilliger. Bel naar Anneke, Dikkie of Jopie.  Of mail naar annekezoomer1@outlook.com

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Najaar onderhoud aan de Eerbeekseweg

Onderhoud aan de Eerbeekseweg De Provincie gaat in het najaar groot onderhoud plegen aan de Eerbeekseweg. Tegelijk worden een aantal knelpunten opgelost. Er is overleg geweest met de ondernemers aan

De Bruisbeek augustus

Na een lange tijd van geduldig wachten is de Bruisbeek weer opgestart met haar activiteiten.  Het is fijn om onze bezoekers met stralende gezichten binnen te zien komen, wat heeft