Loenens Buurtkastje

protestantse kerk loenen

Loenens Buurtkastje

Er wordt een Buurtkastje geplaatst rond 6 november bij de Protestantse kerk bij het hek uitgang Schepersweg. In het Buurtkastje kunnen buurtbewoners die wat minder te besteden hebben levensmiddelen ophalen. Buurtbewoners die iets kunnen missen kunnen hier juist producten achterlaten. Dit kunnen producten zijn als blikgroente, pasta, rijst, sauzen (geen alcohol), maar ook persoonlijke hygiëne producten. De voornaamste voorwaarde is dat de producten goed en ongebruikt moeten zijn. Het Buurtkastje vormt niet alleen een manier om voedselverspilling tegen te gaan, maar helpt ook mensen die het wat minder breed hebben.

Dus voel je vrij, er hoeft niets voor terug, maar denk ook aan anderen die iets kunnen gebruiken:

“Pak wat je nodig hebt, geef wat je missen kan”.

De kinderen van See You Again zijn actief betrokken bij dit initiatief en zullen ook helpen bij het op orde houden van het Buurtkastje qua houdbaarheid van de producten. Deel dit bericht vooral met diegenen die er het meeste aan zullen hebben!
Heeft u nog vragen? Mail naar Loenensbuurtkastje@pknloenenveluwe.nl  

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.