Koller Installatietechnieken en Installatiebedrijf Tabor bundelen krachten in nieuwe onderneming

Koller Installatietechnieken en Installatiebedrijf Tabor bundelen krachten in nieuwe onderneming

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat per 1 januari 2023 Koller Installatietechnieken BV en Installatiebedrijf Tabor BV samen verdergaan onder de naam Koller & Tabor Installatietechniek BV. Wij verwachten met deze fusie onze dienstverlening nog verder te optimaliseren en beter voorbereid te zijn op de toekomst en energietransitie.

Met het samengaan ontstaat een installatiebedrijf met 21 medewerkers dat zowel diensten aan particulieren als bedrijven verleent op het gebied van verwarming, koeling, loodgieter werk, zink- en koperwerk, sanitair, roestvast staal leidingwerk en duurzame energie oplossingen.

De dagelijkse leiding alsmede aanspreekpersonen binnen de nieuwe organisatie zullen zijn Emiel Zeijseink en Henk Plant. Berry Koller zal zich met zijn ervaring richten op een praktisch advies omtrent verduurzaming voor onze klanten en Peter Rasenberg blijft met zijn kennis en kunde operationeel voor
alle klanten en ondersteunend voor het gehele team.

Per 1 januari zullen wij alle activiteiten uitvoeren vanuit onze nieuwe basis op het adres Kollergang 1, 6961 LZ in Eerbeek. Met deze mooie locatie zijn wij voorbereid op de toekomst!

Volgende fase

We gaan met vertrouwen een volgende fase in met ons team en wij nemen u graag mee in deze ontwikkeling. Afgelopen decennia is de installatiebranche uitgegroeid tot een divers en uitdagend landschap waarin kennis en specialisatie een alsmaar toenemende rol krijgt. Beschikbaarheid van kundig technisch personeel is aantoonbaar steeds minder en de technische mogelijkheden nemen steeds meer toe. Deze ontwikkelingen waar ook de nodige uitdagingen bij horen hebben ons aan het denken gezet. Voor de lange termijn uitdagingen en continuïteit achten wij het belangrijk om een bepaalde slagkracht te hebben om de service te kunnen blijven verlenen die u van ons gewend bent. Deze gedachten hebben er uiteindelijk toe geleid tot een bundeling van krachten en de oprichting van Koller & Tabor Installatietechniek BV. Daarbij zijn aantal belangrijke voorwaarden meegenomen waar wij als directie en team volledig achter staan en dit zullen waarborgen.

Deze fusie brengt voor u als klant geen operationeel merkbare veranderingen met zich mee. De bereikbaarheid zal via de bestaande nummers gelijk blijven. Wij zullen onze diensten op de gebruikelijke wijze voortzetten met dezelfde vertrouwde teamleden die zich volledig zullen blijven inzetten voor u als klant. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw installatiewerk en garanderen de service die u de afgelopen decennia van ons gewend bent.


Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.
Met vriendelijke groet,
Emiel Zeijseink & Henk Plant
info@kollertabor.nl
0313-651236 / 055-5051387

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud