Kerstengelproject

Kerstengelproject

Ook dit jaar hopen we samen met de kinderen van See You Again weer kerstengelen te zijn. We willen laten weten aan de mensen die behoefte hebben aan licht en troost dat er aan hen gedacht wordt. Nu de dagen weer donker beginnen te worden en de kersttijd er weer aan komt, kan het gemis van nabijheid van anderen extra aanwezig zijn. In dit project draait het om het omkijken naar elkaar. In de vier weken voor kerst stoppen de kinderen op elke adventzondag, anoniem men weet dus niet wie de “kerstengel” is, een kaart, gedicht of een kleine attentie door de brievenbus bij iemand die om wat voor reden dan ook extra kerstengelaandacht kan gebruiken. De eerste keer doet de kerstengel een briefje met uitleg bij de kaart/ attentie zodat de ontvanger weet waar dit vandaan komt. We willen er voor elkaar zijn.
U als dorpsgenoot kunt zelf ook een kerstengel zijn. Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Doe dan op 3, 10, 17 en 24 december uw bijdrage bij deze persoon in de brievenbus (of zet het bij de deur).
U mag ook een naam en adres van een dorpsgenoot opvragen via  kerstengel@pknloenenveluwe.nl   Op dit mailadres kunt u ook een iemand doorgeven waar de kinderen een kerstengel voor zouden kunnen zijn.

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.