Hertenweitje Henk Marsmanplantsoen

Sinds jan van dit jaar heb ik het beheer gekregen van de herten en het weitje aan de Leeuwenbergweg omdat de oude beheerder Henk Marsman dit niet meer kon opbrengen.

Een week nadat Henk mij gevraagd had is hij overleden, dus hij had een goed voorgevoel om het beheer over te dragen.

Henk heeft vanaf ongeveer 1990 het beheer altijd geheel alleen gedaan en zonder hulp omdat hij dit graag zelf wilde doen en eigen baas wilde blijven. Ook financieel kon Henk dit zelf behappen.

Ik heb met heel veel plezier en enthousiasme ja tegen Henk gezegd toen hij mij vroeg de hertjes te willen gaan verzorgen omdat wij elke dag van de hertjes en het uitzicht genieten.

Ik heb hierbij gelukkig de hulp van mijn buurman Martin Paalman en samen hopen we dit op een goede manier te kunnen voortzetten.

Omdat er toch wel wat groot onderhoud aankomt en hiervoor een grote financiële bijdrage nodig is, hoop ik dat de Loenenaren mij hierbij willen helpen. Het onderkomen van de hertjes zal binnen nu en 2-3 jaar moeten worden vervangen omdat dit slecht wordt.

Hiervoor is een aanzienlijk bedrag nodig en daarom doe ik een beroep op de Loenenaren om mij te helpen het hertenweitje op een hoog en aantrekkelijk niveau te houden qua onderhoud en aanzicht en daarom een bijdrage willen doen om dit te kunnen verwezenlijken.

.Ik hoop dat velen met mij enthousiast zijn en willen helpen met hun bijdrage.

Wij zijn ook te volgen op de FB pagina “hertenweitje Henk Marsmanplantsoen”.

Cees Petersen

Leeuwenbergweg 27

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Geld besparen op je energierekening?

Op woensdag 8 december van 19.30-21.00 uur is er voor huurders van Veluwonen een gratis online bijeenkomst over geld besparen op je energierekening. Loenen Energie geeft tips & trucs over

Doolhof in Loenen

LOENEN – Sinds kort is er aan de rand nabij de bossen van het landgoed Groenouwe aan de Imbosweg in Loenen een doolhof gemaakt tussen de bomen. Sietse Wever heeft

Supervrijwilliger gevraagd Veteranenbegraafplaats

De Oorlogsgravenstichting (OGS) heeft het Ereveld en de Veteranenbegraafplaats zijn samengevoegd in één Stichting.Deze Stichting herbergt 4 vrijwilligersonderdelen: Gastheerschap Onderhoud Educatie Uitvaart (Monuta) Op korte termijn zoekt de OGS en