Hertenweitje Henk Marsmanplantsoen

Sinds jan van dit jaar heb ik het beheer gekregen van de herten en het weitje aan de Leeuwenbergweg omdat de oude beheerder Henk Marsman dit niet meer kon opbrengen.

Een week nadat Henk mij gevraagd had is hij overleden, dus hij had een goed voorgevoel om het beheer over te dragen.

Henk heeft vanaf ongeveer 1990 het beheer altijd geheel alleen gedaan en zonder hulp omdat hij dit graag zelf wilde doen en eigen baas wilde blijven. Ook financieel kon Henk dit zelf behappen.

Ik heb met heel veel plezier en enthousiasme ja tegen Henk gezegd toen hij mij vroeg de hertjes te willen gaan verzorgen omdat wij elke dag van de hertjes en het uitzicht genieten.

Ik heb hierbij gelukkig de hulp van mijn buurman Martin Paalman en samen hopen we dit op een goede manier te kunnen voortzetten.

Omdat er toch wel wat groot onderhoud aankomt en hiervoor een grote financiële bijdrage nodig is, hoop ik dat de Loenenaren mij hierbij willen helpen. Het onderkomen van de hertjes zal binnen nu en 2-3 jaar moeten worden vervangen omdat dit slecht wordt.

Hiervoor is een aanzienlijk bedrag nodig en daarom doe ik een beroep op de Loenenaren om mij te helpen het hertenweitje op een hoog en aantrekkelijk niveau te houden qua onderhoud en aanzicht en daarom een bijdrage willen doen om dit te kunnen verwezenlijken.

.Ik hoop dat velen met mij enthousiast zijn en willen helpen met hun bijdrage.

Wij zijn ook te volgen op de FB pagina “hertenweitje Henk Marsmanplantsoen”.

Cees Petersen

Leeuwenbergweg 27

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat