Herenboeren

Herenboeren

Politici spreken over de wens om meer ‘natuur inclusief’ te boeren in Nederland. Bij de Herenboeren in Loenen is dat nu al de dagelijkse praktijk.
We werken zonder gif en kunstmest. De geoogste groenten gaan naar de leden, de eetbare resten naar de dieren en wat niet meer eetbaar is, wordt weer ondergewerkt in de aarde. Zo zorgen we voor de bodem, mens en dier én de biodiversiteit. Een groene en smakelijke toekomst!

Herenboeren Loenen is een coöperatie waar zo’n 200 huishoudens, samen met een boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Groente, eieren, vlees en – als de bomen groot genoeg zijn – ook fruit. Alles van eigen erf!

Ben jij geïnteresseerd om ook Herenboer te worden? Loop dan mee met een rondleiding en laat je alles vertellen. De rondleidingen zijn op zaterdag 2 en 16 december. Start om 10 uur en het duurt ongeveer 1,5 uur. Meld je aan via onze website grootemodderkolk.herenboeren.nl  

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud