Dierenbescherming Collectanten belangrijk

Dierenbescherming Collectanten belangrijk

Collectanten van de Dierenbescherming haalden dit jaar in Loenen een bedrag op van maar liefst 907,16 euro. De Dierenbescherming is erg blij met de opbrengst en spreekt van ‘een onmisbare bijdrage in de strijd tegen dierenleed.”

Alles bij elkaar leverde dit een mooi bedrag op waarmee veel dieren geholpen kunnen worden. Mocht u de collectant gemist hebben, kunt u alsnog doneren via bovenstaande de QR-code.

De Dierenbescherming is afhankelijk van donaties. De collecte is daarbij onmisbaar.

Als collectant bepaal je zelf wanneer en hoe lang je collecteert. De meeste collectanten lopen in hun eigen straat of buurt. Het kost je slechts een paar uur van je tijd. Volgend jaar is de collecte van 29 september tot en met 5 oktober 2024. Wie geïnteresseerd is om mee te helpen kan zich aanmelden via https://www.dierenbescherming.nl/collecteren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:                                                        Collectecoördinator Jolanda Zeyseink, 06-19197859 of Jolanda-zeyseink@hotmail.com.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud