Herenboeren De Groote Modderkolk

Herenboeren De Groote Modderkolk

De Loenense Herenboeren nodigen geïnteresseerde Loenenaren uit voor een rondleiding op de Herenboerderij.

Je ziet ze vast wel eens fietsen op zaterdag, de Loenense leden, mede-eigenaar van de coöperatie Herenboeren de Groote Modderkolk. In hun fietstas wat het land die week gaf. Zij halen groenten en eieren, vlees voor wie wil en straks ook fruit als de boomgaard er klaar voor is. Veel Loenenaren weten dat de Herenboerderij in de beginperiode een uitdaging had met de groenteelt. Door het succesvol verplaatsen van de groenteteelt wordt er nu volop geoogst. Als je nu op de Groote Modderkolk komt kun je zien wat er veranderd is op het prachtige terrein van Natuurmonumenten dat gedeeld wordt met zorgboerderij Verdandi, de Herenboeren en ook het klompenpad loopt over het open erf. Er is veel levendigheid en samenwerking aan de Vrijenbergweg 24.

De leden van een Herenboerderij hebben allemaal hun eigen reden om lid te zijn. En in het motto van Herenboeren: samen duurzaam voedsel produceren vindt iedereen een eigen antwoord om mee te doen samen met huishoudens uit de omgeving.

Wij willen graag de Loenenaren, die meer willen weten en misschien kijken of het Herenboeren iets voor hen is, meer vertellen en laten zien. We ontvangen je graag.

Speciaal voor Loenenaren geven we informatie en een rondleiding op 4 augustus om 19.30 en 20 augustus om 10.00 uur.  Graag aanmelden via rondleidingen@hbgm.nl onder de noemer “rondleiding Loenen”, zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Voor meer informatie over de Herenboerderij kunt u naar de website: grootemodderkolk@herenboeren.nl

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud