Herdenkingsbos Klein Veldhuizen

Herdenkingsbos Klein Veldhuizen

Onlangs hebben Bert Meurs en Elfriede Arriëns het initiatief genomen voor het realiseren van de Stichting Herdenkingsbos Klein Veldhuizen aan de Hoofdweg  te Loenen. Op hun terrein tegenover Hoofdweg nr. 132  ligt de ingang naar het Herdenkingsbos, naast de natuurvijver en de boomgaard. 

Het terrein is vrij te betreden. Hier wordt de mogelijkheid geboden door de Stichting een boom te laten planten ter nagedachtenis aan een overleden dierbare of een bijzondere gebeurtenis in het leven. Denk b.v. aan een huwelijksjubileum of de geboorte van een (klein)kind. 

Bij de boom kan een naamsvermelding en eventueel een zitbankje worden geplaatst zodat je op deze stille plek je gedachten de vrije loop kunt laten. Je kunt jarenlang van de boom en de omgeving genieten. Een boom staat voor levenskracht en biedt hoop voor de toekomst. Je ziet hem groeien en biedt daarmee de natuur nieuwe kansen. 

De Stichting regelt de aankoop en de aanplant en verzorgt de boom en de ondergrond in komende jaren. De eerste 2 bomen werden in mei geplant. Ook worden bloemenborders elk jaar opnieuw ingezaaid ter ondersteuning van het bijen- en vlinderbestand. 

Op de site herdenkingsboskleinveldhuizen.nl is een bomenlijst opgenomen met de soorten die het hier goed doen, alsmede de voorwaarden en verdere informatie. 

In oktober begint het nieuwe plantseizoen; het reserveren van een mooie plek wordt aanbevolen. 

Voor nadere informatie en bijzondere wensen is Bert Meurs bereikbaar onder
tel. 06-22 809 096.

Delen:

Gerelateerde berichten

Bedrijf in Beeld Bienfait Coaching

Bienfait CoachingDalenk 21Telefoon: 0613390611Website: www.bienfaitcoaching.nl  www.schapenindeboardroom.nl Email: annette@bienfaitcoaching.nl Leiding bedrijf: Annette Bienfait Coaching: NOBCO|EMCC Master coach Annette Bienfait begeleidt en ondersteunt de professional bij het exploreren, ontwikkelen en toepassen van

Resultaten enquête deelmobiliteit

In de nieuwsbrief van december stond een enquête over de interesse voor deelmobiliteit. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en hoe

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.