Gratis Opslag container voor Loenense Evenementen

Gratis Opslag container voor Loenense Evenementen

Vanuit Veldhuizen stellen we een opslag container gratis ter beschikking voor Loenense evenementen. De container heeft laatst bijvoorbeeld het weekend bij het schaapscheerdersfeest gestaan. 

De enige voorwaarde om gebruik te kunnen maken van de container is dat het een publiek evenement moet zijn, zoals bijvoorbeeld het schaapscheerdersfeest, loenense moandag enz. 

Gratis opslagcontainer bij jou evenement!

Geef jij dit jaar een publiek evenement in Loenen en zoek je een opslagcontainer? Veldhuizen stelt een 5ft opslagcontainer gratis ter beschikking!

Geef je een evenement en wil je weten of de container tijdens jou evenement beschikbaar is?  Doe ons even een belletje!  Tel. 0850600862

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.