Gebiedsmanager gemeente Apeldoorn

Gebiedsmanager gemeente Apeldoorn

Mijn naam is Harriët Althof en sinds 2016 werk ik als gebiedsmanager bij de gemeente Apeldoorn. In maart 2016 ben ik begonnen in deze functie in het stadsdeel Zuidwest voor de wijk Zuid en het dorp Ugchelen. Toen Steven Gerritsen dit voorjaar aangaf dat hij pensioen zou gaan heb ik aangegeven graag de overstap te maken naar de dorpen en het buitengebied. Ik vind dat we binnen onze gemeentegrenzen 10 hele mooie dorpen hebben en ik houd van de cultuur en betrokkenheid van de dorpelingen. In de afgelopen weken ben ik in de dorpen geweest voor kennismaking met o.a. dorpsraden en netwerkpartners.
Voor wie mij (nog) niet kent, wil ik mij graag even aan u voorstellen.
Ik ben 55 jaar, getrouwd met Vincent en samen wonen wij nu 30 jaar in Apeldoorn. We hebben twee dochters van 24 en 27 jaar.
Sinds 2008 werk ik bij de gemeente Apeldoorn, waarvan 8 jaar als relatiemanager Economische Zaken en nu bijna 6 jaar als gebiedsmanager. De relatiemanagers en de gebiedsmanagers zijn de ogen en oren van deze mooie gemeente – stad én dorpen – en hebben veel contact met de mensen.
Als gebiedsmanager ben ik dan ook de verbinder tussen de gemeente en de inwoners van de dorpen en het buitengebied. Ik wil graag de samenwerking met bewoners, gemeente, woningbouwcorporatie, politie, welzijnsorganisaties en andere actievelingen in de dorpen bevorderen.
Samen met u wil ik verder werken aan mooie en leefbare dorpen, waarbij zowel inwoners als gemeente zich verantwoordelijk voelen voor de (úw) omgeving van wonen en werken.
Voor vragen en opmerkingen over de dorpen kunt u bij mij terecht.
Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 06-31649895 en via email h.althof@apeldoorn.nl
Graag tot ziens!

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud