Energieprijzen lijken voorlopig nog wel hoog te blijven

Energieprijzen lijken voorlopig nog wel hoog te blijven

Energieprijzen lijken voorlopig nog wel hoog te blijven, tijd om te investeren in besparing. De lange termijn prijzen voor gas (en daarmee dus ook voor elektriciteit) lijken voorlopig niet terug te komen op het oude niveau. Berekeningen laten zien dat een gemiddeld huis in NL in 2022 al gauw meer dan 700 euro extra kwijt is aan energielasten (zelfs na de compensatie van € 400 door het kabinet). Bij oudere huizen loopt dit al gauw op tot ver boven de 1000 euro per jaar.

Investeren in isolatie, zonnepanelen en warmtepompen loont dus nu nog meer dan anders. Isolatie van muur of dak is bij de huidige gasprijzen in enkele jaren terugverdiend en met de huidige elektriciteitsprijzen zijn zonnepanelen ook al binnen 5 jaar terugverdiend (en doen het daarna nog 20 jaar)! Loenen Energie Neutraal ondersteunt u graag financieel met dit soort investeringen. Doe mee en lees op https://loenenenergie.nl/loenen-energie-neutraal/ meer over de unieke subsidieregelingen van Loenen Energie Neutraal die voor iedere Loenenaar beschikbaar zijn. Al zo’n 350 dorpsgenoten gingen u voor.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud