Energie Coöperatie Loenen zoekt energiecoaches

Energie Coöperatie Loenen zoekt energiecoaches

Vind je het leuk om met bewoners in gesprek te gaan over het verduurzamen van hun woning en heb je tijd beschikbaar? Dan zoeken we jou!

De Energie Coöperatie Loenen is op zoek naar energiecoaches die bewoners kunnen motiveren en stimuleren om stappen te nemen om energie te besparen. Ben je een of twee dagdelen per week beschikbaar, wil je wat bijleren over energiebesparing en een bescheiden vergoeding per jaar ontvangen voor je inzet in de verduurzaming van Loenen?

Dan ben jij misschien wel een van onze nieuwe energiecoaches.

We gaan je natuurlijk helpen en klaarstomen om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Je krijgt een training van een professionele landelijke organisatie en na het succesvol afronden van de training ben je een gecertificeerd energiecoach. We verwachten dat je na de training in ieder geval een jaar, als energiecoach voor onze coöperatie inzetbaar bent. Gedurende de periode dat je voor ons aan het werk bent, word je begeleid door een professional. Als vrijwilliger ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@ecloenen.nl, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud