Energie besparen, vraag advies van de energiecoach van ECL!

Energie besparen, vraag advies van de energiecoach van ECL!

Wil je onafhankelijk advies over energie besparen? Wij helpen je graag! De energiecoaches van ECL kunnen je begeleiden om energie te besparen of om zelf energie op te wekken en subsidie hiervoor aan te vragen. De afgelopen periode hebben de energiecoaches hard gewerkt om de wachtlijst weg te werken en er is weer ruimte voor nieuwe verzoeken.

Voor leden van ECL  en mensen die energie afnemen via Om Samen is het advies gratis. De laatste groep moet zich dan wel aanmelden als lid bij ECL. Voor niet leden vragen wij een vergoeding van 20 euro. Aanmelden kan via het e-mailadres info@ecloenen.nl

De leenwinkel

Wil je zelf aan de slag, om bijvoorbeeld de luchtkwaliteit in de woning te meten om te kijken of je voldoende ventileert, dan kun je terecht in de leenwinkel voor een luchtkwaliteitsmeter. Het is ook mogelijk om hier een warmtecamera te lenen waarmee je kunt zien op welke punten je woning veel warmte verliest en een energiemonitor, de EARN-E.

Hiervoor kun je je aanmelden via: uitleen@loenenenergie.nl

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud