Dorpsparel Loenen 2021 voor Marcel Dammers

Tijdens de repetitie van het harmonieorkest OLTO is muzikant Marcel Dammers op 18 november verrast met de Dorpsparel Loenen 2021. Dammers kreeg de trofee voor zijn grote verdiensten voor de dorpsgemeenschap van Loenen

Toen het Dorpscentrum De Brink in 1983 werd gebouwd was Marcel er al actief en regelde de horecazaken. Vele jaren heeft hij dat gedaan. Hij is er nog vrijwilliger en heeft zitting in het bestuur.

Dammers is bijna 50 jaar lid van OLTO. Blaast trouw zijn partij maar deed en doet nog meer voor de Loenense Muziekvereniging.   Hij was 8 jaar voorzitter.  Maakte het eeuwfeest mee met de aanbieding van de Koninklijke erepenning.  Hij beheert ook de website van OLTO.

Al vele jaren doet hij nog steeds maandelijks mee aan de inzameling van het oude papier voor OLTO. Route 1 doet het altijd goed. Ook gezinsleden helpen mee.

Ook blaast Marcel Dammers  al vele jaren mee in de Boerenkapel De Plaggenstèkers van OLTO. Een vast plekje van de boerenkapel was ‘onder de vlietstruuk’ bij Den Eikenboom  bij het Schaapscheerdersfeest.

In de Brink werd Dammers toegesproken door Martien Kobussen van het Parelcomité die de trofee aanbood, Marcel Mooij voorzitter van OLTO sprak lovende woorden en bood een instrument met inscriptie aanr. Dammers was totaal verrast, maar kon het bijzonder waarderen dat hij deze trofee kreeg aangeboden. Zijn echtgenote Erna werd ruimschoots in de bloemen gezet.

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat