Dorpsparel Loenen 2021 voor Marcel Dammers

Dorpsparel Loenen 2021 voor Marcel Dammers

Tijdens de repetitie van het harmonieorkest OLTO is muzikant Marcel Dammers op 18 november verrast met de Dorpsparel Loenen 2021. Dammers kreeg de trofee voor zijn grote verdiensten voor de dorpsgemeenschap van Loenen

Toen het Dorpscentrum De Brink in 1983 werd gebouwd was Marcel er al actief en regelde de horecazaken. Vele jaren heeft hij dat gedaan. Hij is er nog vrijwilliger en heeft zitting in het bestuur.

Dammers is bijna 50 jaar lid van OLTO. Blaast trouw zijn partij maar deed en doet nog meer voor de Loenense Muziekvereniging.   Hij was 8 jaar voorzitter.  Maakte het eeuwfeest mee met de aanbieding van de Koninklijke erepenning.  Hij beheert ook de website van OLTO.

Al vele jaren doet hij nog steeds maandelijks mee aan de inzameling van het oude papier voor OLTO. Route 1 doet het altijd goed. Ook gezinsleden helpen mee.

Ook blaast Marcel Dammers  al vele jaren mee in de Boerenkapel De Plaggenstèkers van OLTO. Een vast plekje van de boerenkapel was ‘onder de vlietstruuk’ bij Den Eikenboom  bij het Schaapscheerdersfeest.

In de Brink werd Dammers toegesproken door Martien Kobussen van het Parelcomité die de trofee aanbood, Marcel Mooij voorzitter van OLTO sprak lovende woorden en bood een instrument met inscriptie aanr. Dammers was totaal verrast, maar kon het bijzonder waarderen dat hij deze trofee kreeg aangeboden. Zijn echtgenote Erna werd ruimschoots in de bloemen gezet.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud