De Zonnebloem

de zonnebloem

De Zonnebloem

Vrijwilligers gezocht

Zonnebloem Loenen is een actieve vereniging, die met zo’n 25 vrijwilligers leuke activiteiten organiseert voor mensen uit Loenen, die door een lichamelijke beperking vaak niet meer zelfstandig op pad kunnen.

Dit varieert van een museumbezoek, rolstoelwandeling, beautymiddag, gezamenlijke lunches etc.

Ook brengen wij bezoekjes aan onze gasten, die door hun beperking soms extra behoefte hebben aan wat gezelschap van tijd tot tijd.

Voel je je betrokken bij onze doelgroep en lijkt het je leuk om op wat voor manier dan ook te helpen bij onze activiteiten, dan zijn we op zoek naar jou!

Is je interesse gewekt of wil je eerst nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

E-mail: zonnebloemloenenveluwe@gmail.com of bel naar Janneke van Oorspronk, tel. 0657324059.

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Bestelling kerststukken en graftakken

Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer graftakken en kerststukken bestellen via de werkgroep vanuit de Protestantse kerk in Loenen. De bestellingen moeten uiterlijk 4 december binnen zijn!

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.