De Toekomst van Loenen Zonnedorp

De Toekomst van Loenen Zonnedorp

Beste dorpsgenoten,

De vakantie zit er voor de meeste van ons bijna op en vol goede moed weer aan het werk!

Dit geldt ook voor Loenen Zonnedorp. Na een gedegen voorbereiding zijn we klaar om Loenen een mooie toekomst te brengen. Echter, we kunnen dit niet zonder jullie. Het gaat om de toekomst van dit mooie dorp, niet alleen voor het dorp maar ook voor de toekomst van de jeugd, een toekomst met betaalbare woningen, werkgelegenheid in de omgeving, een duurzame ontwikkeling waar Loenen al heel ver mee is.

Een school en een kerk in het dorp maar ook een plek waar ouderen onder ons weten dat als er iets gebeurt er mensen klaarstaan om, waar mogelijk, hulp te bieden.
Uiteraard ook een dorp waar de prachtige bossen om ons heen floreren (met of zonder wolf) waar het voor de toerist aangenaam vertoeven is met veel wandel-, fietsplezier en activiteiten in de buurt.  Ook zijn we zeer gebaat bij de inbreng van alle ondernemers in Loenen.

Zeker niet te vergeten de Cultuur, van Olto tot de Gulle Lach en van de Kunstroute tot ons Cultureel erfgoed.
Natuurlijk gaat het ook om het verenigingsleven zowel op cultureel gebied als op het gebied van de sport en alle reeds in Loenen bestaande activiteiten.

In Loenen houden we van gewoon. Wij vinden het voor elkaar klaarstaan heel normaal en  Naoberschap heel belangrijk.

Samen staan we sterk in Loenen zowel met als tegen de Gemeente en Provincie, als we deze visie kunnen bereiken worden we een echte en hechte gemeenschap.
Om verder te komen willen we graag met vrijwilligers verder praten en projecten genereren voor de toekomst, want al lerend van elkaar kan het iets worden en kan Loenen alleen maar mooier worden!

We verwachten u te zien op onze vrijwilligersbijeenkomst, maandag 9 september om 19.00 uur in Dorpscentrum de Brink, de koffie en een drankje staan klaar!

Vereniging Loenen Zonnedorp

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.