De Toekomst van Loenen Zonnedorp

Beste dorpsgenoten,

De vakantie zit er voor de meeste van ons bijna op en vol goede moed weer aan het werk!

Dit geldt ook voor Loenen Zonnedorp. Na een gedegen voorbereiding zijn we klaar om Loenen een mooie toekomst te brengen. Echter, we kunnen dit niet zonder jullie. Het gaat om de toekomst van dit mooie dorp, niet alleen voor het dorp maar ook voor de toekomst van de jeugd, een toekomst met betaalbare woningen, werkgelegenheid in de omgeving, een duurzame ontwikkeling waar Loenen al heel ver mee is.

Een school en een kerk in het dorp maar ook een plek waar ouderen onder ons weten dat als er iets gebeurt er mensen klaarstaan om, waar mogelijk, hulp te bieden.
Uiteraard ook een dorp waar de prachtige bossen om ons heen floreren (met of zonder wolf) waar het voor de toerist aangenaam vertoeven is met veel wandel-, fietsplezier en activiteiten in de buurt.  Ook zijn we zeer gebaat bij de inbreng van alle ondernemers in Loenen.

Zeker niet te vergeten de Cultuur, van Olto tot de Gulle Lach en van de Kunstroute tot ons Cultureel erfgoed.
Natuurlijk gaat het ook om het verenigingsleven zowel op cultureel gebied als op het gebied van de sport en alle reeds in Loenen bestaande activiteiten.

In Loenen houden we van gewoon. Wij vinden het voor elkaar klaarstaan heel normaal en  Naoberschap heel belangrijk.

Samen staan we sterk in Loenen zowel met als tegen de Gemeente en Provincie, als we deze visie kunnen bereiken worden we een echte en hechte gemeenschap.
Om verder te komen willen we graag met vrijwilligers verder praten en projecten genereren voor de toekomst, want al lerend van elkaar kan het iets worden en kan Loenen alleen maar mooier worden!

We verwachten u te zien op onze vrijwilligersbijeenkomst, maandag 9 september om 19.00 uur in Dorpscentrum de Brink, de koffie en een drankje staan klaar!

Vereniging Loenen Zonnedorp

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

De schapen zijn weer terug

Sinds vorige week donderdag zijn de schapen weer in Loenen aangekomen ze zijn terug van een korte vakantie op de Tongerense heide. Ze zijn nu weer thuis bij de schaapskooi op de Loenermark. Overdag mogen ze weer genieten van de Loenense heidevelden.

De G-Toppers van Loenermark gaan weer trainen!

Vrijdag 4 september gaan de g-voetballers van Loenermark beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. De eerste training staat dan gepland op de vaste tijd van 18:45 – 19:45 uur. Uiteraard wordt er getraind met inachtneming van de richtlijnen van RIVM. Voor het G-Voetbal geldt: “Normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig”! Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking vanaf ongeveer 6

Bloedprikken op afspraak

Vanaf 1 september kan bloedprikken in de Brink, net als in het ziekenhuis, alleen nog op afspraak. De afspraak kan vanaf 31 augustus gemaakt worden via www.gelreziekenhuizen.nl of telefonisch 055-5811210

Glasvezel, Goed nieuws!

Goed nieuws! Na het succesvolle glasvezelproject voor het buitengebied, waar eind dit jaar de aanleg wordt afgerond, is Delta Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) nu gestart met een project voor de bewoners binnen de bebouwde kom. Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, kinderen online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een