De Toekomst van Loenen Zonnedorp

Beste dorpsgenoten,

De vakantie zit er voor de meeste van ons bijna op en vol goede moed weer aan het werk!

Dit geldt ook voor Loenen Zonnedorp. Na een gedegen voorbereiding zijn we klaar om Loenen een mooie toekomst te brengen. Echter, we kunnen dit niet zonder jullie. Het gaat om de toekomst van dit mooie dorp, niet alleen voor het dorp maar ook voor de toekomst van de jeugd, een toekomst met betaalbare woningen, werkgelegenheid in de omgeving, een duurzame ontwikkeling waar Loenen al heel ver mee is.

Een school en een kerk in het dorp maar ook een plek waar ouderen onder ons weten dat als er iets gebeurt er mensen klaarstaan om, waar mogelijk, hulp te bieden.
Uiteraard ook een dorp waar de prachtige bossen om ons heen floreren (met of zonder wolf) waar het voor de toerist aangenaam vertoeven is met veel wandel-, fietsplezier en activiteiten in de buurt.  Ook zijn we zeer gebaat bij de inbreng van alle ondernemers in Loenen.

Zeker niet te vergeten de Cultuur, van Olto tot de Gulle Lach en van de Kunstroute tot ons Cultureel erfgoed.
Natuurlijk gaat het ook om het verenigingsleven zowel op cultureel gebied als op het gebied van de sport en alle reeds in Loenen bestaande activiteiten.

In Loenen houden we van gewoon. Wij vinden het voor elkaar klaarstaan heel normaal en  Naoberschap heel belangrijk.

Samen staan we sterk in Loenen zowel met als tegen de Gemeente en Provincie, als we deze visie kunnen bereiken worden we een echte en hechte gemeenschap.
Om verder te komen willen we graag met vrijwilligers verder praten en projecten genereren voor de toekomst, want al lerend van elkaar kan het iets worden en kan Loenen alleen maar mooier worden!

We verwachten u te zien op onze vrijwilligersbijeenkomst, maandag 9 september om 19.00 uur in Dorpscentrum de Brink, de koffie en een drankje staan klaar!

Vereniging Loenen Zonnedorp

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

schaapscheerdersfeest

Geen Schaapscheerdersfeest 2021

Ook dit jaar is er helaas geen schaapscheerdersfeest. De commissie vindt het nog te risico vol om het te organiseren. Er worden in de maand mei wel loten huis aan

ECL en LEN doen mee in de RREW 2021.

Ook in 2021 heeft de gemeente Apeldoorn weer subsidie voor energiemaatregelen beschikbaar kunnen stellen via de Rijksoverheid vanuit de RREW-regeling. Dit jaar gaan Energie Coöperatie Loenen en Loenen Energie Neutraal

LEN is toe aan 300e project

Loenen Energie Neutraal heeft inmiddels weer ruim voldoende middelen beschikbaar om uw huis te helpen isoleren, zonnepanelen te plaatsen of met een warmtepomp aan de slag te gaan. Terugverdientijden van

Duo fiets

Dankzij de subsidie van de Gemeente Apeldoorn is de duo-fiets is binnen. Hij ziet er fantastisch uit. Loenen kan nu met vader, moeder of wie dan ook op pad, heerlijk